CE SPUN CLIENTII NOSTRI :

BNR, Bucuresti Suntem multumiti de colaborarea cu firma Primatech.
Comenzile sunt onorate cu promptitudine, avem suport tehnic pentru situatiile din teren, pentru alegerea si implementarea sistemelor de protectie.
Impreuna cu echipamentele PRIMATECH, am implementat cu succes sisteme de siguranta si protectie impotriva scurgerilor de gaze in multe locatii de tip cladiri de locuinte, cladiri socio-administrative, asociatii de proprietari si char sedii de banca - reprezentative in acest sens fiind diversele locatii ale Bancii Nationale ale Romaniei.

Firma de instalatii, Bucuresti
Cocor Store, Bucuresti ... am montat cu succes echipamentele dumneavoastra in locatii unde se cere exigenta si calitate. Un exemplu este Cocor Store, care este un etalon in stil si calitate pentru shopingul bucurestean.
Comenzile sunt onorate cu promptitudine, avem suport tehnic pentru situatiile din teren, pentru alegerea si implementarea sistemelor de protectie.

Firma de instalatii, Bucuresti
Gold Plaza, Baia Mare Suntem multumiti de colaborarea cu firma Primatech. Comenzile sunt onorate la timp, avem suport tehnic pentru situatiile pe care le intalnim cat si pentru alegerea echipamentului potrivit in implementarea sistemului de protectie.
Folosind echipamentele Primatech am implementat sisteme de siguranta si protectie impotriva scurgerilor de gaze in diferite locatii, una dintre cele mai reprezentativa locatie este centrul de shoping si divertisment GOLD PLAZA Baia Mare.

Firma de instalatii, Baia Mare
Hotel Hilton, Sibiu ... confirm faptul ca in anul 2009 am livrat catre "Hotel Palace Dumbrava Sibiu" (Hilton) urmatoarele echipamente Primatech: Echipamente protectie gaz (detectoare + electrovana) 11/4", 1", 11/2", 3".
Firma de instalatii, Sibiu
Green Park, Iasi Echipamentele Primatech s-au montat la coplexul rezidential Green Park Iasi, neintampinand probleme in functionare si exploatare, acestea fiind de o calitate foarte buna, in plus fiind si certificate dupa standardele europene ( ex: EN 50194).
Firma de instalatii, Iasi
Dedeman, Craiova
FORD ROMANIA, Craiova
... a montat echipamentele de gaz PRIMATECH la urmatorii beneficiari:
-FORD ROMANIA S.A.
-Hypermarketuri: REAL, SELGROS, PRAKTIKER, BAUMAX-uri (Craiova, Ploiesti, Pitesti, Timisoara, Chitila Bucuresti), DEDEMAN CRAIOVA, KAUFLAND (I si II) CRAIOVA, PENNY MARKET (Craiova, Filiasi).
-Hoteluri, restaurante, sedii de societati, persoane fizice, asociatii de proprietari.

Firma de instalatii, Craiova
Complex Barcelona, Timisoara ... societatea nostra a montat detectoare de gaze naturale model PREVENT la Complexul Rezidential BARCELONA din localitatea Dumbravita, judetul Timis.
Suntem multumiti de calitatea produselor si de colaborarea cu compania dumneavostra.

Firma de instalatii, Timisoara
Hotel Malibu, Mamaia Hotel Malibu, Mamaia.
Firma de instalatii, Constanta
Universitatea Ovidiu, Constanta Universitatea Ovidiu, Constanta.
Firma de instalatii, Constanta
Universitatea de Medicina si Farmacie, Cluj Napoca ... in instalatiile de gaze naturale sunt de o calitate ridicata si nu am intampinat greutati in utilizarea lor.
Amintim o parte din lucrarile la care s-au utilizat produsele comercializate de dvs.:
.....
Universitatea de Medicina si Farmacie, Cluj Napoca
.....

Firma de instalatii, Cluj Napoca
Seminarul Teologic Ortodox, Alba Iulia ... achizitioneaza de la SC PRIMATECH Baia Mare echipamente pentru detectarea gazelor. Mentionam ca aceste echipamente s-au instalat si functioneaza corespunzator in urmatoarele locatii:
.....
Seminarul Teologic Ortodox, Alba Iulia
.....

Firma de instalatii, Alba Iulia