PRIMATECH este prima firma din Romania producatoare
de detectoare de gaz certificate BS EN 50194 -1:2009 si BS EN 50291-1:2010, licentiate Kitemark de catre British Standards Institution.

    Siguranta este prioritara pentru PRIMATECH SRL. Succesul nostru se datoreaza dedicarii personalului firmei noastre de a dezvolta si fabrica detectoare de monoxid de carbon si gaz metan, care sint in concordanta sau chiar depasesc cele mai stricte standarde din domeniu. Specializarea noastra este detectia gazelor, fiind obiectul principal de activitate.

    Obiectivul nostru este de a fi cei mai buni si nu cei mai mari. La PRIMATECH, fiecare detector trece printr-un proces complex de calibrare si testare in conditii reale de monoxid de carbon si gaz metan, iar linia de productie e monitorizata periodic de catre o institutie neutra.

    Detectoarele de gaz pot salva vieti. Detectoarele de gaz PRIMATECH isi dovedesc utilizarea zi de zi iar valoarea lor este inestimabila. Fie ca sunt folosite in sisteme de alarma sau in instalatiile de gaz, detectoarele de gaz PRIMATECH iti ofera siguranta.

    Recomandam conectarea detectoarelor PRIMATECH numai la electrovalve certificate la directivele si standardele din domeniu.


● Detectoare de monoxid de carbon ● Detectoare de gaz metan ● Detectoare de gaze combustibile ●