EVRM-NC / EVRM-6NC

Electrovalve de siguranta pentru gaz marca Elektrogas
cu rearmare manuala, normal inchise         Descarca Acrobat Reader


Vizualizari alternative

Caracteristici:

Electrovalva de tip EVRM-NC este o valva de siguranta pentru gaz, normal inchisa, cu rearmare manuala. In cazul in care bobina nu este alimentata , arcul actioneaza asupra pistonului pastrand zona de trecere a gazului inchisa. Doar atunci cand bobina este alimentata zona de trecere a gazului se deschide. Este necesar sa se actioneze manual tija de rearmare situata in partea de sus a bobinei.

Odata deschisa, valva poate mentine aceasta stare atat timp cat curentul electric circula prin bobina. In absenta curentului electric supapa se inchide rapid si ramane inchisa si la realimentarea electrovalvei. Odata ce cauzele de inchidere au fost eliminate, deschiderea trebuie sa fie efectuata manual, asa cum este descris mai sus.

Acest tip de dispozitiv, conectat cu unul sau mai multe detectoare de scurgeri de gaze, termostate de siguranta sau detectoare pentru prezenta monoxidului de carbon este potrivit pentru operatiuni de blocare a gazului, aerului, sau in cazul intreruperii curentului electric, si este proiectat pentru functionare continua (permanent activ)