Despre Kitemark

        - Aruncati o privire pe fereastra, din tren sau din masina, priviti extinctorul din biroul dvs. sau accesul la canalizare de pe strada. Acestea sunt cateva din situatiile in care puteti vedea simbolul Kitemark. Dar nu sunt singurele. Kitemark reprezinta simbolul calitatii si sigurantei nu doar pentru publicul larg dar si pentru mediul de afaceri.

        - Kitemark - recunoscut international ca simbol al increderii, integritatii si calitatii - simbolul Kitemark a fost inregistrat ca un "Business Superbrand" pentru prima data in lunga sa istorie.

        - Kitemark, o marca de certificare inregistrata, detinuta si acordata de BSI, a fost pentru prima data introdusa pe piata de British Standards Institution.

        - Kitemark, prima marca a calitatii produsului sau serviciului care a fost introdusa in Marea Britanie, aduce un plus de siguranta consumatorului si certifica ca s-au respectat cerintele de performanta si siguranta vitala ale unei largi game de produse si servicii. De la firme cu profil electric la firme de productie geamuri termopan si instalarea acestora, de la extinctoare de flacari la crotali de animale, simbolul Kitemark furnizeaza o confirmare vizibila a calitatii.

        - 88% din populatia adulta a Marii Britanii recunoaste si are incredere in simbolul Kitemark, iar 93% dintre cei care au auzit de marca Kitemark sustin ca produsele care sunt inscriptionate cu aceasta marca sunt mai sigure in timp ce 91% spun ca produsele sunt superioare calitativ.

        - Desi simbolul Kitemark are o istorie de peste 100 de ani, astazi standardele au o importanta mai mare ca oricand. Pentru consumator, Kitemark semnifica calitate si incredere. Pentru producatori Kitemark ofera atat oportunitatea de a demonstra cele mai bune practici, de a reduce riscurile si pericolele cat si de a crea valoare mai mare pentru acelasi pret.